hunilikurbik 1 haftadır düşünüyorum aklımda birkaç bişry varda kesin olarak ne yemek yapacağımı bulamadım kızlar bir el atın ya şöyle güzel bir sofra kurmak istiyorum.
amansallagitsin hunilikurbik oncelikle olmazsa olmazlardan yaprak sarmasi. Birde kaynana kayinpederin sevdikleri yemekleri yaparsanz daha memnun kalirlar.
Liliyy hunilikurbik mercimek çorba pilav karışık dolma biber patlıcan yaprak olabilir kürdan kebabı yapablrsn sulu köfte kıymalı mantı bimde ki çok güzel oluyo ev yapımı gibi tarator salata turşu ıspanaklı pide yapablrsn evde kolay baya lezzetli oluyo
153s34 hunilikurbik ayyy en pratik olani yapin. Corba,pilav, tavuk (tavuk dunyasi gibi), patates puresi salata tmam🤣
mrmlkkk Mercimek çorba , tavuk çorbası Kürdan kebap, güveç, Pilav Enginar,kuru dolma,havuç tarator,börek Kalburabastı,gelin pastası Bunlardan seçebilirsiniz bence iyi oldu :D
whiteblack Aman onları memnun etcem diye uğraşmayın siz içinizden ne yapmak geçiyorsa onu yapın kimseye yaranılmaz 😅fırında et güveç pirinç pilavı mercimek çorbası birde üzerine şeker pare yeterli
hunilikurbik whiteblack yok kız memnun etmelik bi şey yok da ayıp olmasın ayda yılda bir gelicekler o yüzden ☺