hnnl Kızlar belim çok kötü tutuldu 2 gündür doğrulamıyorum iki büklüm acile gitsem emziriyorum bisey vermez vikis. bana mısın demedi yakı da olmaz dediler ağrı kesici krem kullansam bisey olur mu
Asliaydn7 hnnl bide zeytin yağı ve pul biberi iyice karıştırıp belinize sürün iyice yedirin streç sarın üstüne. Ben de iki büklümdüm iyi gelmişti. Ya da onu da yapamam derseniz acile gidin emziriyorum diyin ona göre Bi ağı kesici iğne yaparlar. Bel ağrısı çok zor hele bebek varsa Allah yardımcınız olsun
ElisaMom_ hnnl ağrı kesici krem varsa sürebilirsiniz benimde öyle olmuştu memeye krem degmedigi sürece sorun olmaz dedi.gecmis olsun bu arada
ElisaMom_ hnnl int baktım da o jel süte gece biliyormuş,bı acile görünün isterseniz yada sıcak su ile duş alıp ardından ağrıyan yerlerinizi vicks sürün üzerine de poşete kapatın baya yakar sizi o ve çok iyi gelir
shibalba hnnl oluyor doktoruma sordum Benimde emzirirken tutuldu Birde YouTube da egzersiz var,esneme hareketi İnanılmaz iyi geliyor İsmini yazacağım size,bulayımda
shibalba hnnl Reyhan Oksay “Düzenli yapıldığında…” videonun adı,on dklık bir egzersiz Benim belimi inanılmaz rahatlatıyor