nescafebagimlisi kızlarrr böyle bir çamaşır suyu vardı sanki renklerine zarar vermeden lekeleri temizliyordu bir çok leke çıkartıcı kullandım ama hiç beğenemedim
Eysar nescafebagimlisi bingonun var birde e bebekte toz deterjan var içi çamaşır suyu katkılı çok iyi
Dilararden nescafebagimlisi çamaşır suyu değil de çamaşır suyu tozu var ebebek ama stoğu çok çabuk bitiyor o yüzden aynı etkiye sahip ve memnun olduğum elite Home kullanıyorum
nescafebagimlisi Eysar bingo evet kullandınız mı acaba işe yarıyor mu evin içinde uzun kol zıbın giydiriyorum kaka lekesi , yemek lekesi yağ lekesi falan geçmiyor
Mervetnl nescafebagimlisi ben kullanıyorum işe yarıyor bence bide kosla koyuyorum içime sinmezse tekrar bebek deterjanıyla yıkıyorum
nescafebagimlisi beyzacmvrc evet o galiba , kıyafetlerin renklerini bozar diye korkuyorum ama alacağım birazdan
beyzacmvrc nescafebagimlisi denerseniz bana da söyleyin 😅 bazıları ise yarıyor diyor bazıları çıkarmıyor diyor Bende baby me toz leke çıkarıcı denemek istiyorum. Birxe elite mi ne vardı ona da iyi diyorlar The Pink diye bişey çıkmış ama bebek için uygun mu bilmiyorum onu da öven çok
yenianne01 nescafebagimlisi ben biobellindanın çamaşır suyunu kullanıyorum. Kesinlikle bitkisel asla ağırtma yapmıyor kokusu vanilyalı gibi ayrıca