Znrrr Merhabalar. 3 gün önce cilt altı implant taktırdım ama yan etkilerinden dolayı tedirginim. Taktıran ve kilo ,artışı adet düzensizliği gibi yan etki yaşayanlar var mı ?
AlmiraAnnesi Znrrr canım ben 5 ay oldu taktıralı çıkarttırmak istiyorum yan etkisi bende çok oldu devrim döndü resmen baş ağrısı yaptı ilişkiye kesinlikle girmek istemiyorum isteksizleştim adet olmuyorum sürekli lekelenmem oluyo yani artık abdest almalımıyım almamalıyım bilmiyorum karma karışık oldu doktora dedim bir kaç ay daha dedi dursun alışır vucüdun ama yok çıkartcam kesin onu çıkarınca sanki sıkıntılarım sona erecek rahatlıyıcam kimisinede hiç etki etmiyor kilo almadım sadece
Znrrr AlmiraAnnesi merhaba benimde şuan 3 ay oldu taktıralı sürekli lekelenmem oluyor adetli miyim değil miyim anlamıyorum çok gerginim kilo aldım. Cinsel isteksizlik yaşıyorum hayatım alt üst oldu resmen dayanamıyorum bense çıkartmayı düşünüyorum
Yorgunbebek Znrrr nasıl takdırdınız hastaneden mi takılıyor eczaneden alıpmı takılıyorsunuz nekadar ücret verdini
AlmiraAnnesi Znrrr bende dediğiniz gibi aynı şekildeydim çıkarttım şükür eski hayatıma geri döndüm çok kötüydü