gizemgvrcn Kızlar pazartesi doğum yaptım kendimi psikolojik olarak cok sıkışmış hissediyorum ağlamak geliyor sürekli içimden bu yüzden de sigara içmek istiyorum lohusalığında sigara içen varmı yada bu durumla nasıl baş ettiniz
GezginPaNDa gizemgvrcn sigarayı bilmiyorum ama lohusa psikolojisi çok kötü. Bunalım var bir yandan çocuk derdi bir yandan. Allah yardımcınız olsun
Ozlmyldrm gizemgvrcn ağlamak geliyorsa içinden ağla. 2 aylık anne olarak bildiriyorum çok normal. İnan benim hala tam geçmiş değil bence. Kolay değil bütün hayatımız değişti. Sakin ol. Bol bol temiz hava al. Destek al. Hafifleyecek daha çok tazesin ❤️
Derya0655 gizemgvrcn ağlayın hiç tutmayın kendinizi. İçiniz rahatlasın. Geçecek çooook güzel günler sizi bekliyor ❤️
tombikinannesi gizemgvrcn inancınız nedir bilmiyorum ama benim lohusa sıkıntılarım dua ile geçti google dan bakabilirsiniz bismillahillezi ile başlayan dua var sabah ve akşam 3 er kere okuyup hem bebeğe hem kendime üfledim 4-5 gün sürdü ve kayboldu o kötü hislerim
TgbHmzz gizemgvrcn Daha çok yeni doğum yapmışsınız ağlamak geldiğince ağlayın destek alabilcek birileri varsa mıtlaka destek alın ben bebeğim 4 aylık oldu ben bile bazen sıkışmış hissediyorum