Neslihankaraa Merhaba bebeğim 7 Ay 15 günlük istediği gibi yüz üstü ve sırt üstü dönebiliyor ama emeklemiyor normal mi acaba ? Sizin bebekleriniz ne zaman emeklemeye başladı ?
Elfgrn Neslihankaraa bebekten bebeğe değişir bazı bebekler hiç emeklemeden direk yürümeye geçer. Eğer böyle olmazsa da yakında emeklemeye başlar zaten
PamukPrensesannesii Neslihankaraa 11 aylıkken emekledi , teşvik ediyor musunuz önüne oyuncak felan koyarak ?
Derya0655 Neslihankaraa 8 ay 13 günlük oğlum bugün itibari ile sürünmeye başladı. Canları isteyince ve zamanı gelince oluyor herşey. Emeklemez belki direkt yürür
Pattiz Neslihankaraa bebegim hiç emeklemedi 7 bucuk aylikken kucuk kucuk tutunup kalkmaya sıralamaya basladi 10 buçuk aylıkken direkt yürüdü
birhesap1 Neslihankaraa 11 aylık emekledi her bebeğin farklı oluyor ama sizde etrafına bir şeyler koyarak hareket ettirmeye çalışın
kader03 Benimki 3.buçuk aylık yüz üstü yatırınca ayaklarıyla kendini öne doğru çekiyor atıyor kollarını da kullanabilse gidecek baya gitmek istiyor atınca kendini ilerliyor yani dönmeye başladı zaten
Neslihankaraa Yüz üstü yatmaktan hiç hoşlanmıyor oyuncaklarıyla ve konuşarak teşvik etmeye çalışıyorum ama maalesef işe yaramıyor
aybarsveannesi Neslihankaraa 7 ay 21 günlük benimki de emeklemiyor teşvik edici egzersizler yapıyorum önüne oyuncak koyuyorum ellerinin üstünde duruyor ve kendini geriye itiyor bende merak ediyordum ne zaman emeklicek diye demekki yalnız değilmişim