Oynakbalina Cocuk bizim hayatimizi degistirmeyecek eşlik edecek diye çıktığımız bu yolda değişmeyen sadece koltuklarimiz kaldi iyice işesin sicsin ondan sonra degistiririz diye şu anlık ellemiyoruz 🤣
gencmom_ Oynakbalina cidden öyle mesela daha demin ölü takliti yapmaya karar verdim kafama top yedim oysaaa hayatım aynı düzeyde gidicekti 🤪
Oynakbalina berikomoms ona adapte olduk çocuklu hayat ve sadece karı kocali hayat cok farkli tabikide. Her yerde oyuncaklar ustumuzde basimizda salyalar kusmuklar cisler🤣 canı sağ olsun yavrumun iyi ki doğurdum. Aşkım depreşti 🤣🥰
melera Oynakbalina bir ayaklansın bakim etrafında aksesuar bişey bırakıyomusun😀hele bi ek gıdaya geç ozaman başlıyo eğlence
Oynakbalina berikomoms gecmesede fark etmezki şakasına takılıyorum ben o yokken siyah beyazmis hayatımız şimdi renk geldii♥️
Oynakbalina gencmom_ ölü takliti ve kafana top yemen hskshsksjs sabah sabah harika bi gün geciriyosun hayatım 🤣🤣
hanimefendii gencmom_ Erkek annesi olmak. Bizimki de gitarını geçiriyor uyumuş taklidi yapınca. Hamileyken kurduğum elit hayaller yerle bir.
gencmom_ Oynakbalina ya covit olduk ya domuz gribi geçmeyen hastalığımız var her doktor ayrı bişey diyor o kadar yorgunum ki böyle şeyler hayatıma renk veriyor mesela top yemem 🤣