Zeyzeyim Kızlar adeti düzenli olupta bozulan varmı doğumdan sonra düzenli olurdum ya ayın 7sinde yada 10unda 6 ay oldum bu ay 10 gün geçti hala olmadım korkuyorum hamile kaldım diye böyle olupta düzelen varmı🙄
Kartopu06 Zeyzeyim bebegim birkac gun sonra 7 aylik olacak dogumdan sonra ilk defa araligin 2sinde birkacgun kan geldi ilk defa sonra bitti bakalim bu ay olacakmiyim sezeryan dogum oldu
Busrademiraycengiz Ayyy yarama tuz bastın normal dogum so ra her ay duzenli adet oluyodum yani adet tarihimin maksimum 3 gun geciyordu bebegim 1 yaşinda simdi 7 gun gecikmedeyim hala yollarini gozluyorum test yapiyorum biseyde cikmiyor
Zeyzeyim Kartopu06 emziren kimi anneler 6 ay olmayabiliyomus öyle diyolar tabi emzoriyosan ben emzirmiyorum ve duzenliydi sadece bu ay olmadim cildiricim az kaldı🤪 Adeti sevmeyen ben dört gozle bekler oldum
Kartopu06 Zeyzeyim emziriyorum dedigim gibi araligin 2sinde oldum iki ucgun surdu adet gibide degildi zaten bu ayi bekliyorum bakalim insallah olurum oluruz sizde olursunuz insallah ben iyice odem topladim dogum oncesi 51 52 kgdum 65 hamile kaldim 93 kgda doguma gittim
Kartopu06 Zeyzeyim ah ah o korkular bende de var heran bebegime birsey olacakmi korkusu yada baska baska korkular kadin olmak helede anne olmak ne zormus rahmetli annem beni bana anne olunca anlarsin derdide guler gecerdim evet anladim seni canim annem hemde cigerim yana yana anladim mekanin cennet olsun canim annem 😪
Zeyzeyim Kartopu06 öyle valla kızıma baktıkça annemde bana böyle bakmış diye iclendigim agladigim çok oldu. Kıymet bilmiyoruz
Kartopu06 Zeyzeyim sizin anneniz hayatta benim icin cok gec artik annenizi bol bol opun koklayin kiymetini bilin gezin tozun bol bol vakit gecirmeye calisin 😥