Esmaozc04 Kızlar bebeğim 2ay 19gunluk bir kaç gündür çok huysuz ağlıyor kızıyor gazını çıkarıyor karnı da doyuyorum ama kucağımdan bıraktığım gibi ağlıyor bir kaç gün öncesi böyle değildi hiç böyle olanınız var mı neyeden kaynaklanabilir 🙁
svda37 Esmaozc04 size ihtiyacı vardır bugun ler dizin için cok kıymetli bırakın işi gücü bugünlerin tadını çıkarın gözleriyle temas kurun ona bişeyler anlatın ninni söyleyin. Benım oğlum 2 buçuk yaşında inanın bebeklik halini çok özledım çünkü o dönem sadece anneye ihtiyaçları var
Esmaozc04 tazemommyy bebeğimde öyle ya ihtiyaçlaeimi bile gideremuyorum nezamna kdar böyle huzursuz olucak acaba
Esmaozc04 svda37 öyle tabii ki haklısınız böyle oldukça bir yerlerimi ağrıyor ağlıyor diye düşünüyorum kötü hissediyorum
svda37 Esmaozc04 gaz problemi vardır ilk ayşarda5bu çok sık rastlanan Bi durum. Emzırıp acaba doymadı mı dıue düşünmeyin anne sütü o kadar faydalı sağlıklı kı bir damlası bile onu tok tutar. Karnını sat yönünde çok yva masaj yapabilirsinin ve ayaklarını çok hafif bir şekilde karnına doğru itin bem hep bu yöntemi dememişimdir ve hep ile yaramiştir. Çok gazlı mir bebekse de cay kaşiğinin ucuyla zeytinyağ verebilirsiniZ
Esmaozc04 svda37 kolik gaz aşırı gazlı bir kaç önce iyiydi bir kaç gündür böyle zeytinyağı vericem teşekkür ederim ❤️