Senaoz21 Son iki gecedir atesi çok oluyor dinmiyor öğlene kadar calpol veriyorum ama kolay kolay geçmiyor usutmedi grip değil. 2 yaşında neden ateşi böyle çıkıyor gündüz doktora goturecem nesi var acaba oglumun
gulirmak Senaoz21 kaç oluyor ateşi eğer aşırı yüksek değilse azı dişleri geliyor olabilir yüksek ise ateşi kanda enfeksiyon yapabiliyor yüksek ateş
minikayaklarr Senaoz21 yarım limonu bir kaseye sıkın içine çoraplarını atın limon suyu ile ıslansın sıkın ve ayağına giydirin biraz olsun ateşini düşürüyor geçmiş olsun
Senaoz21 gulirmak ateş olcerim yok sorun o. şimdilik biraz düştü, en cok ateşi 39 gibi sıcaklığı oluyor sarıldığimda sanki sobaya sarilmisim gibi. Bide çocuğumun 4 5 önce azı dislerini 4 tane çıkardı. Kaç tane cikmasi gerekiyor 4 tane daha mi
Senaoz21 Bide calpoldansa apiresks ateş düşürücü daha iyi geliyor atesi yok denencek kadar düşürüyor kaç saattir atesi vardi calpol vermiştim 10 önce apiresks verdim baya atesi var di yanıyordu boynu düşürdü çok şükür
Gnssn Bazen calpol hiç ateş düşürmüyor bizde dolven veriyorum dönüşümlü onu deneyin isterseniz, geçmezse de mutlaka doktor
Senaoz21 En son 1 buçuk yaşında sağlık ocağına götürmüştüm 2 yaş aşısı subatta kilosunu pek bilmiyorum
Senaoz21 minikayaklarr çok sağolun ateşi tamamen düştü apiresks verdiğim gibi düştü çok şükür masalla calpol bı ise yaramadi