Az önce rüyamda annemin öldüğünü gördüm. Böyle bir acı yok. Ben bu acıyı size tarif edemem. Ben ölsem canım bu kadar acımaz yanmazdı. Ağlaya ağlaya yemek yapıyordum kardeşlerime annemin malzemeleri ile. Sonra bir an annemin sesi geldi, e ben size yaptım ya yemek diye… baktım yemek yok ama. Sonra o ses devam etti, siz törendeyken Ben size yemek yapıyordum biz annemin cenaze törenindeyken o evde bizi düşünüp yemek yapıyormuş, kendini evinde görmüş , ruhu evde dolanmış. Yemin ederim ağlaya ağlaya perişan oldum rüyamda.
Gerçekte babam geçen gün kapalı kalp ameliyatı oldu.
Babama ağlıyorum rüyamda, baba annemin hiçbir şeyi yoktu , sen ameliyat oldun o taş gibiydi ne oldu baba diye 😭😭 annesini babasını evladını kaybetmeyen Ben acı yaşadım demesin, çok şükür rüyada kaldı. Çok yakınlarımı kaybettim ama anne acısı ciğerini söküyormuş, nefes alamıyorsun yaşarken… burdan annesini babasını evladını kaybetmiş bütün annelere peygamber sabrı diliyorum. Allah onları en güzel cennetlerinde ağırlasın inşallah Hz. Muhammed s.a.v Efendimize komşu eylesin Rabbim 🤲🏻