Hilaltunali Sevgili annenler bebeğim 3 ayını doldurdu. Oyuncak almaya başlamalımıyım. Çıngırak, kartlar vs. Siz neler aldınız neler önerirsiniz varsa 3.4 aylık bebeği olan anneler yazabilir mi? Önereceğiz marka isim yazarsanız çok sevinirim.
Ikrazumra19 Hilaltunali 3 aylikken cingirak oyun halıları ozellikle cok ilgisini cekiyor benim kizim oyun halisinda baya vakit geciriyordu kartlar icin cok erken anlamiyorlar henuz
Mirayhazal Hilaltunali babycim piyanolu oyun halısı bondigo Gülen titrek arkadaşım köpek😂 bebeğim 3 aylık sadece bunlar ilgisini çekti. Bondigoyu pusetine de takablirsin
Cinarinmelek_annesi07 Hilaltunali oyun halisi ve cingirak aldim oyun halisini cok sevdi hosuna gitti cingirak ben oynatinca bakiyor eline tutusturuyorum tutuyor birakiyor daha tutamadigi icin ondan pek bisey anlamiyor 😀 ben oynatinca ses çıkarınca bakiyor ama
omerinannesi5320 Kartları ben çıngırak alabilirsiniz dokunma motor becerilerini geliştirecek kartlar var farklı dokular onlardan alabilirsiniz parmak kuklalardan alıp ona oyun oyalayabilirsinşz
GmzSnn Heweslendiğinizi anlıyorum merak etmeyin bir dünyaya sığacak kadae oyuncak alıcaksınız önünüzdeki zamanlarda hatta üstüne basınca bunu niye aldım diye isyan ediceksiniz 😂 o yüzden acele etmenize gerek yok renkleri we sesleri yeni keşfettiği için çıngırak weya renkli kartlar gösterebilirsiniz