feyzas Bebeğim gecenin bir saati tamamen uyanıyor ve geri uyumuyor. Bu neden olur? Nasıl geçer veya geçer mi? 5 ay 24 günlük
youngmomm 8 buçuk aylık hala öyle . Çok geç uyuyor zaten . Bi kere de kesintisiz uyuduğu olmadı. Emmeyi bırakınca düzelir diye düşünüyorum
feyzas youngmomm Anladım. Bir de kafasını sürekli sağa sola çeviriyor hızlı hızlı. Anlam veremiyorum kulağı mı kaşınıyo neden böyle yapıyo bişeyden rahatsız gibi
AnnaGloria feyzas oğlumda da oldu bu dönem naçizane tavsiyem alışkanlık haline gelmemesi için odasından çıkmayın ışık açmayın sesiniz kısık olsun gerekirse kucağınıza yaninizda olsun yada hiç durcak gibi değilse yere bırakın bir enerjisini atsın 10 15 dk sonra geri deneyin uyutmayi dış olabilir
Ayso5 feyzas biz 2 yaşına giriyoruz hala öyleyiz karakter mi alışkanlık mi nerde hata yaptım anlamıyorum ama bizde her gece belli saatler uyanigiz
Ozooo feyzas aynı durumdayız bebelerimiz aynı ayı gece uyanıyor tamamen hemde hatta uyanıyor cırlıyor felan
Gamze-Sare Biz de 5.aya yeni girdik. Gece saat başı uyanıyor ve en sonunda gecenin ortasinda tamamen kalkiyor ve geri uyumuyor ve aynen dediğiniz gibi yatakta kafasını hızlı hızlı bir sağa bir sola çeviriyor Çarşamba günü doktor kontrolümüz var soracağım
feyzas Gamze-Sare Bunu bebeklerin geneli yapıyor sanırım ama beni aşırı rahatsız ediyor. Bunu yaptığı için uykuya dalamıyor da.