0612AhOT Ya kızlar çok çok afedersiniz ama ben çıldırmak üzereyim doğum yaptım bı ay önce normal bebeğim huzursuz bı bebek bide bu musallat oldu hayatımda ilk defa duyup böyle bı durum yaşadım biteral yazdı doktor etkili bı ilacmi napmam gerekiyor lütfen geri dönüş sağlayin
Zekiyetekerr 0612AhOT geçmiş olsun. İlaçla ilgili bilgim yok ama kabak çekirdeği yağının çok etkili olduğunu duymuştum denemekte fayda var
Hunilininbirii 0612AhOT flagly ve cipro kullanmıştım ben sanırım. Benim dışkımda görünen bişey yoktu ama mide bulantısı, kusma,ishal,halsizlik,karın ağrısı ve ateş vardı
0612AhOT Smrhls Kaşıntı büyük tuvaletimde kurtçuklar var cildiracam ya mide bulantısı baş dönmesi 🤦🏻♀️
Bebislerhakkinda 0612AhOT eşinden mi bulaştı canim ailecek tedavi olmaniz gerekiyor yada uzak durucaniz havlular ayrı olacak kıyafetler ayrı yikanacak vs sen elini 3 5kere yikayacan gibi gibi .bide bolca kabak çekirdeği yemen lazım
Prenses_annesi04 0612AhOT çocukken bendede vardı ağrısında çok kötü geçti benmki ama neyle ne ilaçla inanın bilmiyorum halam dedi bizde var diye günlerden bulasiyormus iyice araştırın iyi bir Dr a gidin cunki bu devirde öyle iyi bir Dr yok hatta yaşadığınız yerde varsa yaşlı profesör Dr Lara gidin onlar daha iyi anlar inşllah kurtulusnuz ya gerçekten kabus ya
0612AhOT Bebislerhakkinda ellerimde artık Domestos şişesiyle dolanmaktan bıktım ellerimi bin defa yıkıyorum nerdeyse 😫🤦🏻♀️🤦🏻♀️
0612AhOT Prenses_annesi04 Allah’ım hayatimi gerçekten mahvetti bu dökülürken hangi renk dokuluyo acaba kusura bakmayın ama
Prenses_annesi04 0612AhOT estağfurullah dediğim gibi çocuktum çok af edersiniz böyle kalın ve beyazdı yanlış hatırlamıyorsam solucanin kısa ve kalın hali ve canlıydı diyede hatrliyorum ama ne ilaç içtim nasıl gitti inanın bilmiyorum şunu hatrliyorum halam anneme dediki benzin ver kıza bikerede dökülür hepsi ama annem vermedi
DerinSu1 Bizde yaşamıştık ailede bir kişide görüldüğü ,aman evdeki her birey için ayrı ilaç veriyorlar bilginiz olsun