Mlkmstf Merhaba anneler 2. Ay aşısı için eczane de mor calpol yokmuş turuncu 6 plus vermişler ama 6 yaştan sonra için değil mi yani kullanabilir miyim yarım ölçek versem eşdeğer olur mu acaba yardımcı olabilir misiniz
Bebegimm1 Mlkmstf o büyük cocuklar için diye biliyorum bebeklere göre değil başka yere sorsaydınız tam bilen biri yazar umarım ama vermeden araştırın derim
brsnhsm Mlkmstf Hiç gerek yok yarımdır falan. Alın yeni mor calpol ateşi çıkmadan da vermeye gerek yok🌹
Mlkmstf Tgkaneses yok daha Salı günü aşısı biraz pimpirikliyim önceden herşeyi ayarlamak istiyorum baktım herkes mor calpol yazmış bu turuncu olunca sormak istedim
Tgkaneses Mlkmstf ateşi yükselmez ise gerek yok ki. İlaç sonuçta ve küçücük bebek.. Sakın ol kasma belki de hiç bi etki olmaz uyur.
Mlkmstf Bebegimm1 evet öyle araştırdım mor calpol 120 mg turuncu olan 250 mg yarısı olunca dedim acaba ondan yarım çay kaşığı versek olurmu eczacı dedi yarım çay kaşığı
Bebegimm1 Mlkmstf bence olmaz içindeki doz fazla gelebilir hiç rikse atmayın mor calpol bulundurun evinizde
Derya674 oğlum 7 yaşında daha geçen seneden beri onu vermeye başladık bebekler için mor olan siz en iyisi değiştirme şansınız varsa değiştirin onu olmazsa mor olanı alım yarım ölçek falan uğraşmayın hiç