Biradetanne Ek gıdaya başlangıç hüsran oldu. Kaşık görünce ağzını kapatıyor başını çeviriyor ve tadımı bile zar zor yapıyoruz. 187 günlük. Benzer durumu yaşayıp çözüm bulan oldu mu. 6 aydır sadece anne sütü alıyor. Biberon emzik yok
Betull Biradetanne Canım sularına parmagını batır ve agzına hafifce sok tat alsın daha sonrada eline silikon uçlar yada file olanlar var içine meyva konulan onlardanda verebilirsinz zamanla alışıcaktır biraz sabır 🙏🏽
Dilber Kasikla degil parmaklarinla yedir o zman daha cabuk yol kat edersin. Benimki cook.hevesliydi ona kalirsa yemek yerken agzima bakiyodu kasigi almak istiyordu dedim.ki isim.kolay ama red etti ek gidayi ne versem ogurdu kustu hic zorlamdim ara verdim suan 8. Aya geliyo geriden ilerliyo ek gida knusunda ama olsun sncta 1 yasa kadr ana ogun anne sutu onuda masaAllah diyeyim yani. Zorlama ara ver ve prmakla yedir doktor tavsiyesi bu :)
Biradetanne Dilber Şu sıra parmakla da kabul etmiyo. Sadece bi gün eşimle cesaret edip blw denedik haşlayıp önüne koyduk öyle aldı eline kemirdi baktı tadına ama o yöntemden de korkuyorum açıkçası
Dilber Biradetanne daha erken onun icin bencede kork biz bile parmak besine gecemedik hala. Ertele o zman korkma huy degstryolr surekli duzelir elbet ara ver braz zrlama snra oyunla sarkilarla ufak ufak tika agzina ne kdr tadarsa
Biradetanne Betull Ağzına götürülen her şeye kafasını çeviriyor. Suluğa da alışamadı. Onu da ağzına götürünce kafasını çeviriyor. Şartlandı sanırım
Biradetanne Feri İnşallah. En başından beri hiç kabul etmedi ona üzülüyorum. Sadece 1 kere elma suyu için açmıştı ağzını o kadar
Biradetanne [bilinmeyen] Hiç iştahla yemedi ki daha. Daha doğrusu yemedi. Anne sütünden sonra afalladı
Biradetanne Betull Vazgeçme derken birkaç gün ara vermeyi düşünüyordum ben ama .. Siz de mi benzer bir süreç geçirdiniz
Betull Biradetanne ben değil ama arkadaşım yaşadı hiç vazgecmedi gün içind ara ara hep denedi ve sonuc simdi yiyor bi sorun yasamıyor alıstı çok zorlama ara ara dene canm
Balevlat_ Biradetanne merhabalar sizin minik yemeye başladımı neler yaptınız acaba, bende aynı durumdayım