Hilaltunali Kızlar selam 3. Aylık bebeğimde Yeşil Kaka oluyor bu 2 gündür. Sebebini veya neyden olduğunu bilen var mı. Endişe etmem gerekli normal mi bu durum yaşayanlar var mı?
tubaelif Hilaltunali asker yeşili gibi koyu ise yediklerinizden olurmuş ama parlak yeşil sıkıntı diye okumustum
Kbraorhnyrn Hilaltunali kan var mi diye bak kan yeşil kaka mukus varsa sut ve yumurta alerjisi olabilir biraz takip et yesillik tükettiyseniz ozellikle ıspanak ondan olabilir
Esraogey Hilaltunali biz de de ishal vardı sonra yeşile döndü kakası götürdük doktora kulağında enfeksiyon çıktı , yatırarak besleme dedi emzikten de olabiliyormuş hala yeşil bir hafta oldu antibiyotik kullanıyoruz
Mirayhazal Hilaltunali benim bebegm de üç aylık ara sıra yeşil kaka yapıyor doktorum senin yediklerinden geçiyor olabilir takipte kal dedi . Bi problem olmadığını sürekli yapar ise problem olacağını söyledi. Yeşil kaka ateş huysuzluk hepsi bir arada olursa yani.
Eceada Yeşil kaka süt alerjisi belirtisi olabilir demişti doktorumuZ ama tek başına Alerji var demek için yeterli değil demişti.
Esraogey Hilaltunali 6.5 aylığız onu pek fark etmedim ama arada kuşağına gidiyordu eli ben ishalden ve yeşil kakadan dolayı gittim enfeksiyon hiç aklıma gelmedi enfeksiyondan öyle oluyormuş
Esraogey Hilaltunali hayır canım kulağa bakılan alet var ya onunla baktı gaita testi yaptı bir şey çıkmadı sağlık ocağına bile gitseniz cihazla bakıp görebilirler varsa eğer öyle bir şey daha sonra hastaneye gidersiniz gerekliyse