sonnenchein Yürüteç kullandınız mı kızlar? Sanırım artık yasaklanmış ama çoğu kişi kullanmamı öneriyor siz kullandınız mı kaçıncı ayda başladınız?
Derya0655 sonnenchein kullanmadım hep negatif yorumlardan dolayı. Ama kullanan arkadaşlarım var. Günde maksimum 30 dakika koyuyorlar. Onlar için kolaylık olduğunu söylüyorlar. Ama ben kullanmıycam sanırım 🙃
iki_prens_annesi_ sonnenchein büyük oğluma 1 yaşına kadar kullandım ama emeklemedigi için mecbur 1 yaşında kaldırdım 15 aylık yürüdü küçük oğlum 10 aylık emekledi ve tutunup kalkiyodu sıralamaya da başladı aynı zamanda hepsini yapınca kaldırdım gerek kalmadı çünkü istediği yere gidebiliyor
aysuuyenihayat sonnenchein 7 aylık kızım ben kullanıyorum doktorum abartışmadığı ve dikkat edildiği sürece onay verdi. Büyük rahatlık bence
sonnenchein Derya0655 ya evet kullanan kişiler çok ve çocukları çabuk yürüyor bende ona özendim açıkçası
beyzzsenturkk_ sonnenchein 6. ay başladık 7. ay sonu kaldırdım cunku emeklemeye başlamıştı ve daha hiç binmedi kısa sürelerden sorun olmaz
Dilararden sonnenchein kullanmadım, kullanmanızı da tavsiye etmem. Ayakta durabiliyorsa tutunup yürüme arkadaşı alın
Elif-Liya sonnenchein 3 evladım var kullanmadım kullanmayı da tavsiye etmem. Arkadaşım kullanmıştı çocuğuna hem geç yürümesine hemde geç emeklemesine sebep olduğunu demişti
aslanada sonnenchein kızımda kullanmıştım 1-2 ay kadar anca kullandı çok sevmişti. Şuan 4 buçuk yaşında yürüteç kaynaklı bir sıkıntı yaşamadık
Mamtica1 Bende çok kararsızım 🤦🏽♀️🤷🏽♀️ kimisi iyi olmadığını diyor kimisi yürümesine destek verdiğini çok karıştım 6.5 aylığız alsam en azından günde 1 saat koysam diyorum çünkü hiç emekleyip yürüyecek gibi değil😆🤣