Dondurmalikahve Oğlum günlerdir hasta bugün 5. günü ateşini kulaktan ölçüyorum 37,7 38,2 civarı ama vücudu sıcak değil hatta serin bile üstüne açınca üşüyor titriyor ince örtü örttüm titremesi kesildi, peki vücudu böyleyken ateşli çıkması iç ateş mi oluyor.
Tatlican Dondurmalikahve Vucutta titreme olunca enfeksiyon var çıkıyor genelde dr gitmedinmi canm allah sifa versin
anorganikanneeee Dondurmalikahve şu an influenza salgını var. Ateşte dirençli oluyor. Bizimde 4-5 gün sürdü ateşleri. Serum taktırdık öyle toparlandılar
Motherlion01 Dondurmalikahve aynı şekilde oğlumu götürdüm acile artık 3 günün sonunda 3 gün beklememin nedeni aşı olmuştu ilk başta aşı ateşidir dedim ama 3. Gün çocuk morarınca direk acile götürdük enfeksiyon çıktı şuan antibiyotik tedavisi görüyor. Sizin bahsettiğiniz iç ateş benim oğlumdada ateş yok gibi duruyor hatta biz ölçtüğümüzdede çıkmıyor ama vücudu dolaşım yavaşladığı için mor mor oluyor doktoru beni uyarmıştı o an ateş düşürücü ver sonra ateşini ölç kendini dışarı atacaktır ve yüksek çıkacaktır diye öyle de oluyor gerçekten şuan inanılmaz salgın var bence bir doktora götürün
aylizinannesiiii Dondurmalikahve iç ateş oluyor o hemen ateş düşürücü verdiler acilde sonra ateşi dışarı vurdu yüksek oldu sonra düşmeye başladı beş gün 38.6 dirençli ateşle mahvolduk
Dondurmalikahve Tatlican Evet gittim canım geçmezse yine gidicem Tatlican canm allah sifa versin Amin inşallah
Dondurmalikahve anorganikanneeee Çok dirençli olmasada ateşi sürekli çıkıyor. İç ateş oluyor muydu peki ? Motherlion01 Aşı durumu yok okula gidiyor oğlum biliyorum salgın var 2 gün önce götürdüm doktora ama vücudu serin olup ateşini ölçünce yüksek çıkması beni düşündürdükleri acaba aylizinannesiiii Tahmin ettiğim gibi demek bende ateş düşürücü vermiştim hemen ama emin olmak istedim. Peki ilaçtan ne kadar süre sonra dışa vurdu ateşi
aylizinannesiiii Dondurmalikahve 30 dakika ile 40 dakika arası hemşire kırk dakika bekleyin dedi baktık gerçekten disari vurdu hemen ateşi vücudu soğuk mosmor olmuştu iç ateş çok kötü öyle durumda hemen ateş düşürücü verin dedi doktor canım Rabbim şifa versin inşallah hemen
Dondurmalikahve superkahramanbiranne Ben ateş düşürücü veriyorum 1 saat içinde düşmeye başlamazsa duş aldırıyorum eğer cok yüksek ateşse ateş düşürücü verip ardından duş aldırıyorum üzerinde atlet boxer kalacak şekilde soyuyorum gerekirse sadece boxer kalıyor, su içmesini istiyorum içiyor yeteri kadar olmasada bir de portakal, mandalina,limon sıkıp verdim biraz içti, bir de çok dirençli ateşte vücudunu siliyorum sürekli.
Maco_44 Dondurmalikahve şuan yüksek ateşlemuyandık. Boğaz enfeksiyonu var dün acil iğne ve ağızdan ilaç verdi düştü şuan tekrar çıktı ne yapacağız bilmiyorum 😩
Dondurmalikahve Maco_44 Size de geçmiş olsun. Evde de bir üstte yazdığım uygulamaları yapmaya çalışın