ftmackmk1 Merhaba hanımlar oğlum 20 aylık ama hala daha konuşmuyor sadece baba kelimesi var başka bir kelime söylemiyor komutları anlıyor göz teması da var ama konuşma yok sizinkiler nasıl çok üzülüyorum ama elimden birsey gelmiyor
Fulihkn ftmackmk1 3 yaşa doğru konuşur canım benim yeğenim 2 buçuk yaşında şu 4 aydır tam anlamıyla konuşuyor artık 4 ay öncesi anne baba dede gel diyodu bi anda konuşuyor korkmayın. Zamana bırakın. Siz teşvik edin mesela elinizde ki bişeyi ona verin bi yere koymadını isteyin koyduktan sonra koydun mu oğlum falan diyin böyle böyle emin olun konuşcak çok takmayın her bebişin gelişimi çok ayrı çok güzel 🥰
Busra6767 ftmackmk1 brnmkıde öle babasını görsün hemen baba baba bazen mama eee dıyo aba dıyo çok nadır ama bız erken doğduk mesela şuan fızık görüyoruz yğrğmedıgı icin
Pamukprenss ftmackmk1 benimde oğlum öyleydi tabi sadece baba değil anne baba miyav nene dede bebe çok basit en fazla on beş kelimesi vardı . Maşallah diyim şu an 28 aylık oldu dili bu ay baya açıldı hepimiz şoktayız. Sanırım hafizaya kaydedip biraz geç konuşuyorlar . Erkek çocuğu zaten geç konuşur. Bende çok yıpratmıştum kendimi sonra saldım bi baktım kendi kendine diyor