CizerBirAnne Potterhead19 ayy yok bulamadım. Merak ettim, takarım da şimdi ben bunu. İlk bulan yazsın 🤣
Laden Potterhead19 postu gördüğümden beri arıyorum ama bulamadım başıma ağrı girdi😂 Sinefil diye bir site var oradan türünü ve yılını seçiğ tüm filmlere bakabiliyormuşsun. 2000 yılına komple baktım yok vakit buldukça gir bak anacım benden bu kadar😂
Potterhead19 Laden ahahaha çok uzgunum ama yarin aramaya devam edeceksin 😅 çikilmiyor ki bu bataktan ben hala ariyorum kac gündür😂😂
Laden Potterhead19 tüm filmleri bulan bir site var onda da denedim bulamadı. Bari tam yılını hatırlasaydın ya😂
Potterhead19 Arkadaşlar hepimiz rahat bir nefes alabilir miyiz vallahi de billahide buldum. Film gercek bir hikayeden alintilanmiş korkacaklar izlemesin. Filmin adı An American Haunting. Turkceye amerikan büyüsü olarak çevrilmiş 🥲 Allahima sukur😂😂
Gizmokzilla Potterhead19 önermiyorsunuz ama soru sormuşsunuz, her konunun dahil olduğu bir etiket var sizin konunuzun bulunduğu etiket bu annemiz.
Potterhead19 Laden yemin ediyorum cok saskinim iyi ki yazmışım günlerdir ariyorum size yazdiktan sonra buldum😂