Binnur_cam eylaynr benimki 9 ay olmak üzere bugün geldiler gidip deldireyim diye ama cesaret edemedim . 1 yaş için hazır olsun istiyorum küpe takasım var kızıma.
beyzzsenturkk_ eylaynr 8 aylıkken sanırım deldirdim ama çıkarttım beğenmedim bi delik yamuktu hemen kapandı zaten
Melis1706 eylaynr 14 ay 11 gunluk oldu hala deldiremedim ya erken istedim hep ama olmadi bi turlu insallah bu ay icinde deldiricem
Alminazli Tam 1 yaşında deldirdim ben doğum gününde ananesi hediye almıştı küpe niyetliydim bende deldirmeye vesile oldu hiçte anlamadı zaten tabancayla hemen deliyolar öncesinde krem faln suruyolar zaten
1Elisaninannesi eylaynr 15 aylık hayla cesaret edip deldirmedim ananesi küpe almıştı takmak istiyorum deldirmek istiyenler bence erken delmeli ya çocuk bir yaşından sonra daha bilinçli olup farkına veriyor izin vermiyor
100710 eylaynr 15 aylık daha kulaklarını deldirmedim hem canı acır hemde küpeleri çıkarmak ister diye
Demet23 İlk kızımı 1 yaş dogum gununden sonra aşı oldu 15 20 gun geçti deldirdim ikinci kizimida ayni düşünüyorum