feyzas Aldım ama bu ne ya. Rahat rahat içilmiyo boğazı darlıyo bu his geçecek mi yoksa içilmez bu🙄 ne kadar cok seveni var diye aldım ama korkuyom içmeye şu an . Aroma tangerıne 10000 . Mandalinalı yani. Bana aroma önermeyin artık alamam🥲
Fedoraxn feyzas vozol yerine puf almanızı öneririm internetten bakabilirsiniz hiç boğazı yakıp tahriş etmiyor
UcuBulunamayanBant feyzas ilk baslarda oyle oluyor bende baslarda icemiyordum acayip tikiyor ve oksurtuyordu sonradan alistim aksine sanki nefesimi acmaya başladı
feyzas UcuBulunamayanBant Yani umarım öyle olur ama hic düzelcek gibi gelmiyor cekmeye korkuyorum yani. Nargile gibi mi cekiyorsunuz yoksa sigara gibi dumanı aldıktan sonra icinize mi cekiyorsunuz? gerci iki türlü de darlıyor
Fedoraxn feyzas aynı sanırım marka farkı var vozol kullanmadım hiç ama puf kullanan herkesten bu kıyaslamayı duydum eşim kullanmış kardeşinden o da aynısını söyledi puf almıştı
Duygarn feyzas orjinal ürün almamış olabilirsiniz. Ya zaten mandalina aroması giren her şey ekstra ağır oluyor kolonyası bile. Belki de ondandır 🤷🏼♀️
feyzas Duygarn bana hafif diye önermişlerdi o yüzden aldım:( orjinal gibi geldi bana pek anlamam ama internetten baktım nasıl anlaşıldığına orjinal gibi
Pol34 feyzas vozol çok boğazı yakıyor bi de sürekli hapşırtıyor arada eşimin var çöküyorum da öyle aktif içemem tıkıyor beni
Duygarn feyzas cool mint aromalı kullandım bir yıl kadar. Ama 12binlikler sıkıntılı ürün oluyor. 6000lik kullanmıştım hep çok memnundum. Uzun süre gitsin diye 12binlik aldım hep bir yanık tadı vardı.