SerraD-1823 19 günlük bebeğim. İki saatte bir emzirme için uyandırmaya çalışıyorum ama hiçbir şekilde uyanmıyor ne yapmam lazım. Altını açıyorum ayakları karnı ile oynuyorum ıyanmıyor. En fazla kaç saat uyumalı ne zaman beslemeliyim
Duruecemm SerraD-1823 direk hastaneye götürün direk aynısı benim bebeğimde oldu çok ciddi bir derecede sarılık değeri olmuştu ve yoğun bakıma almışlardu şuan elinizde hangi iş varsa bırakin ve hastaneye gidin
PamukPrensesannesii SerraD-1823 Topuklarini cimcikleyin. Bize hastanede öyle göstermişlerdi. Kontrole gittiniz mi hiç sarılık için?
fairytaleofthestars SerraD-1823 Uyanmama sebepleri sarılık maalesef. Sık beslemeniz lazım beslenerek atılıyor bu değer vücuttan. Bir hastaneye götürürseniz bakarlar sarılık değerine siz bol bol besleyin annesi. Çoğu yenidoğanın yaşadığı bir durum kontrol altında tutulabiliyor çocuk doktoru sizi daha iyi yönlendirir. Benim bebeğim 6 gün yenidoğanda yatmıştı fototerapi ve serumla topladık çok şükür
fairytaleofthestars SerraD-1823 Hiç uyandıramadığım zamanlarda ıslak mendili biraz daha ıslatıp vücudunu açıp eklem yerlerini ensesini ayak altlarını siliyordum bunda rahatsız olup uyanıyordu genelde. Bunda da uyanmazsa topuk altlarını biraz acıtıyordum
Duruecemm Duruecemm sarılık çok halsizlik yapıyor ve uyanamiyorlar aç kalması da cabası oluyor korkutmak istemem ama aynısı başıma geldiği için uyarmak isterim
Seyhanceren Bence hastaneye gitmek yerine 40 dakika da bir en fazla oda emzirin ne kadar sık emziirirsen okadar iyi sarılık olmaz benim bebeğim asla sarılık olmadı korkma bişey olmaz Allah’ın izniyle sık sık emzirmeye bak
SerraD-1823 Seyhanceren gündüz 2 saate yakın uyanık kaldı o yüzden şimdi uyanmak istemiyor. Doğduktan 2 gün sonra küvezde kaldı mavi ışık aldı. Şuan sadece kafasında var sarılık. Dün doktora gittik sarılığı ile ilgili bir şey demedi. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyor kültür sonucu bekliyoruz. 3 saatte uyanıp emiyor sorun olur mu