Kızım 2,5 aylıkken oldu. Rsv dediler influenza boğmaca bronsiolit ve ne şehir hastanesi ne fakülte ne özeller hiç bir yerde yer bulamadım. 2 gün fakültede yattı taburcu olduk ve ilaç tedavisi vermedi ev için 1 hafta sonra kontrol dedi. Ama kızım 1 haftada daha kötü oldu nabız 205 solunum 60 Lara kadar düştü çocuk morarmaya basladi artık bı hastane soğuk buhar biri sıcak verdi oksijen hep takiliydi yer olmadığından bi doktor eve gönderiyordu diğeri sedyede eve gelsekte 2 saat sonra hastaneye gidiyorduk. tanıdık vasıtasıyla özel de yer bulduk 2 gün yattık 2 şurup damla günde 4 defa hava 1 hafta odu taburcu olalı resmen 3 haftadir neler çekti yavrum. Şükür dün ve bugün iyi öksürük ara ara oluyor oda çok normal hemen geçmesini bekleyemeyiz. Rabbim yavrularimiza şifa versin. İlaçların yanı sıra birde aklınız da olsun yapmak ister misiniz bilmiyorum aktarda Akgünlük var sakız gibi onu ezin toz olmayacak şekilde yorgan köpüyor gibi dikin ütü ile ısıtın göğsüne veya sırtına koyun. Dünden beri kızıma koydum inanın balgamı çok güzel kendi çıkardı. Birde sürekli burnunu açık tutun.