Yaseminlgn kızlar bebeğim 2 aylık sağ göğsümü sıkıntısız emiyor ama bugün sol göğsümü almıyor çığlığı basıyor yaşayan oldu mu nasıl aşabiliriz bunu 🙇🏼♀️ Geçici bi durum mudur acaba ☹️ Daha önce böyle bir sıkıntımız olmamıştı bugün oldu ilk kez
Merveyavuz Yaseminlgn Göğsünüz yumuşakmıydı acaba? O yüzden almıyo olabilir. Benim oğlumda yumuşak olduğunda yalayıp itiyo emmek istemiyo.
Sevilsevil Yaseminlgn Uzanarak emzirmeyi deneyin bir de bazen kucağımda benim de öyle yapıyor kendini kasıp almıyor memeyi uzanarak emziriyorum öyle yapınca
Ferda Yaseminlgn merhaba.. bende de aynı şey oldu 2 aylıktan itibaren sağ göğsümü tam tersi yönde tutup veriyorum bi sıkıntı yaşamıyoruz 🙏 5 aylık olduk hala öyle emiyor
Yaseminlgn Merveyavuz iki göğsümde aynı yumuşaklıkta aslında aralarında bir fark yok neden böyle oldu anlamadım hiç 😑 canı yanıyormuş gibi ağlıyor anlam veremiyorum 🙇🏼♀️
Yaseminlgn Sevilsevil onu da denedim ağlamaya devam etti süt gelmiyor mu diye düşündüm göğsümü sıktım süt geliyor. Aç değildir belki dedim ama sağ göğsü verdim direkt emmeye başladı tok da değilmiş yani