Eackr gizgizz çok mantıklı olmuş hiç aklıma gelmemişti. Bizimde dijital olacak baskılar pahalı ben kendim bastırcam sonra. Biraz pahalı olacak ama seçeneğim yok o yüzden zaten fiyatları da şişiriyorlar
dygefe Suheyla06 bursa bebek fotoğrafçısı kübra çakır. 500 tl kampanya var pasta patlatmada içinde. Ona gideceğiz cuma günü
MasaLiyam Eackr ben de yaptırdım maya fotoğrafçılıkta 3000 e yaptırdım hem çekim iki konseptli hemde orta boy albüm ama geçen temmuz ayında yaptırdım fiyat pahalı evet ama başka alternatifimiz yok
Eackr MasaLiyam memnun kaldınız diye anladım 😊 ben de yaptırcam anlaştık maksat anı kalsın teşekkür ederim 🙏
Deletedmom_89 Eackr Ankara’da 3 konsept + aile çekimi tüm dijitaller düzenli halde 1700₺’ye yaptırdım. Baskı yok ama. Bana bi tık pahalı geldi sizinki.
annesikuzusug7 Eackr ben rizedeyim 2 konsept bebek için çekim 1 konsept aile çekimi 8 resimden oluşan albüm 1 adet çerçeveli resim ve tüm dijitalleri 1000 tl ye yaptırdım kampanyada şu an güncellendi 1300 falan olmuş fiyatı
Sevvl Eackr bende bizim kararımızdan çok sizin bütçeniz ve isteğinize bağlı bana sorarsanız pahalı değil mart ayında yenıdognı 2.500 yaptırmıştık ama gerekliliği tartışılır size bağlı🫶
Eackr Sevvl yani öyle tabi ki. Yaptırcam ama yine de bi piyasa nasıl merak ettim. Baskı vs. Olmayınca bi tık çok aslında ama bu fiyatlarda ortalama