Merve68681 kızım 11 ay 24 günlük olacak 00:00dsn sonra mesela yaşına az kaldı kısaca özetliyim
beni evde yoran tek şeyi yemeğini döke saça yemesi ( problem değil ama her gün aynı enerjide olamıyorum)
ve topladığım ona yakın olan her şeyi yere saçması (tüm eve yayılıyor)
dışarda yoran şeyi ise
sürekli yürümek istemesi ama henüz yürüyemiyor oluşu (1-2 adım sonra düşüyo çok hevesli yürümeye) yürümediği içinde sürekli kucakta taşımak beni çok yoruyo (çok ağır cunku çok zor taşımak)
uykusu yeni düzeldi 7. aydan beri peşpeşe diş çıkarıyor atak vs derken yeni yeni uzun uyuyor belkide bu dönem en çok yoran şey atakla dişin aynı zamana denk gelmesiydi korkunçtu
ama onun dışında aman aman bi zorluğu yok sabah kalkar yemeğini yer oynar uyur akşama kadar bu sekilde dışarda da saydıklarımı ister oynar yine uyur bebekten bebeğe de değişiyor tabi ama bir bebeğin rutini bellidir yemek yer uyur altını kirletir ve oyun ister bunun dışındakiler bebeğe bağlı şahsen ben tutunarak yürümeye başladğından beri rahatım ona zarar verecek her şeyi kaldırdım arkamdan emekliyor kendi başına oyun oynuyor yemek yiyor oturup kalkıyor oyalanabiliyor falan beraber duş alırız ya da bazen onu yıkarken beni de ıslatır beraber hazırlanırız beraber çamaşır asarız o bana uzatır çamaşırları evi bile beraber süpürüyoruz arkamdan süpürgeyi iter falan büyüdükçe ben çok rahatladığımı hissediyorum bu saydıklarıma diş ve atak denk gelmediği sürece bizi korkutan çocuğun büyümesi değil aslında atak ve diş süreci maalesef