Aile apartmannda yasyorum 2 eltim ve eşimin anne babasıyla beraber .şuan bebeğim 50 günlük.8 günlükken ateşi yükseldi dusmuyordu 6 saatte bir yukseliyordu tan 8 gün yoğun bakmda kaldı yasadgm yerden farklı bir ile sevk ettiler orada kaldı aklma geldikce gözlerim doluyor😓.doktorlar birinden gribal enfeksiyon kaptığını söylediler.haliyke bende üzerine çok düştüm hastaneden çıktığında kendi ailem gormeye gekicekti gecmis olsuna gelmeyin dedim doktorlar kalabalga sokmayn dedigini söyledim.normalde hep kaynpederim evine gideriz üst katta oturyor bebek doğdu da hastalnnca hiç götrmedim gitmedimde eltiminde 4 çocuğu var korkuyorum hastalk bulastrcaklar diye çünkü onlarda hep kaynpederimin evinde.esime çocuklar öpmesin bunu sen söyle senin ailen sonuçta bana gücenirler diyorum ama adamn agzndan bı laf bile ckmyor deliriyorum.bugunde kaynpederim çocukları toplayp ewe geldi eltimle kaynanmla beraber yukarı getir çocuğu diyip durdu laf söyleyip durdu napıcam bilmiyorum içten içe esimede kzyorum ben kendi anne babama ewime gelmeyin dedim resmen eşim kendi ailesine gık bile demiyorr.ama bı yandan da bebeğimi paylaşmayı öğrenmem lazm bu şekilde piskolojim alt üst oluyor 😓😓napıcam ben bı akl verin bu arada ilk cocugum