Emineec oglumherseyim_ e bebek ve başka marka da kullanmıştım boşuna şeker kalorı gereksız buldum. İse de yaramamıştı sürekli bestlak kullanmıştım işe yaradığına ınanmıstım
Melis1706 oglumherseyim_ alma o kadar ciddiyim cunku dogumdan sonra 6,5 kilo verip 9 kilo aldirdi bana onlar bi arkadasimda ayni sekildr cok kilo aldiriyor
terazikadini oglumherseyim_ mavi promalt içmiştim aşırı derece artma oldu sağdıkça fışkırıyordu resmen sonra içmeyi bıraktım tazyikli geliyor diye
oglumherseyim_ Emineec Bestlak nasıl kullanıyoruz tarif edebilir misiniz maalesef hem bestlak hem promalt sipariş verdim 😓
oglumherseyim_ terazikadini Ya bende yorumlar da öyle okudum diye sipariş ettim ama yukarıda ki arkadaşlarda kilo aldırdı yazmış 🤦
terazikadini oglumherseyim_ valla ben almadım hiç onunla birlikte bitki çayıda içiyordum emziren anneler için olan bünyeye görede değişebilir belki burda önemli olan bebeğinin beslenmesi kilo alsan bile verirsin sonra
Emineec oglumherseyim_ suyun ıcerısıne ya da ıhlamur mesela ıcıyorsunuz ıcerısıne yırmı damla damlatıyorsunuz o şekilde ben bazen bıtıyor diye damla sayısını 10 a cekıyordum
oglumherseyim_ terazikadini Hangi bitki çaylarını içtiniz ben icemiyorum ya midem çok bulanıyor. Rezene , çemen otu, e bebek mili tea falan hep var ama icemiyorim
havuctarator oglumherseyim_ eşim eczaneden almıştı baya iyi sütüm geldi uzun silindir şeklinde kabı vardı humana ya benzer
lutfenoturcocugum oglumherseyim_ İçebilirsiniz evet faydası oluyor ,benim iki defa sütüm üzerimi ıslattı ,bir ilk geldiğinde,iki bu içeceği içtiğimde .
terazikadini oglumherseyim_ hippin emziren anne çayı var onu içiyordum kahvaltıda çay yerine tüketiyordum ama promalt daha fazla süt yaptı ona göre
havuctarator oglumherseyim_ damla değil canım çaydı. Humana süt artıcı çay var onunla paketlemesi aynıydı eczanede tavsiye etmişler çok faydalı oldu ismini hatırlayamadım. Sezeryan olmuştu iki gün süt gelmedi onu içince arttı akmaya başladı
Alisalpa oglumherseyim_ boşuna kilo alırsın. Çok fazla kalorili onlar gereksiz işe yaramayan kalori. Yapanileceğinin en iyisi günde 4 litre zamana yayarak su içmen. Sütü tazyikli ve bitmek bilmeyen biri olarak söylüyorum
Fidan06 oglumherseyim_ ben kullanmıştım aşırı işe yaradı bende. Bestlak ve laktamix işe hiç yaramamıştı sütüm promaltla fışkırdı resmen
oglumherseyim_ Emineec Günde 3 kere 20 damla yazıyorda Intertte çok değil mi 60 damla ne demek bir gün için çok çabuk tükenmez mi ilaç 🥴