serap71 3 aylik bebeğim var sezaryen oldum ve tekrar gebeyim prezervatif yırtılması sonucu.bir sıkıntı olur mu sezaryen olduğum icin
biyiksiz_yorumcu serap71 çok çok tazeymiş ameliyatınız en iyi yorumu doktor yapar muayeneden sonra tabi ki geç olmadan muayeneye gidin.
hnnl Hayırlı olsun canım bende bebeğim 5 aylıktı kaldım ama hepsi normal benim için sezeryan sıkıntı olabilir doktorun ara danış
biyiksiz_yorumcu turkan2_ bacım yanlış anlamazsan birşey sorucam neden gebe kalmak için acele ediyorsun
turkan2_ biyiksiz_yorumcu yok kız niye yanlış anlim doğumum zor geçti ve zor olucani soyluyolar artık korkutyolar 🤦
turkan2_ hnnl hm anladım bnde leknmem oldu tek hale regl gormdm merak ediyorum artk iyce sknti bastı,🤷ilknde 4aylken gordm bu zor.oldu sknti mi oldu diye korkuyom bazen
Bugleminannesi28 serap71 çok iyi bir doktor bulmanız lazm ne olursa olsun rahmin yeni bir doğum için hazırlanma süreci 1 yıl. Birde sezeryan olmuşsunuz iyi bir doktorla ilerlerken sorun yaşamazsınız allahin izniyle
Aslikumsal serap71 bende bebegim 3 aylıkken hamile kalmıştım sezeryan doğum yapmıştım çok şükür bi sorun olmadı
turkan2_ biyiksiz_yorumcu ilk 2buck sene arası iknxi de 6aylik oldu ben düşünene kadar ztn gene 1seneyi bulucu gibi ilknde de ayni oldu ikinciye kalmam🤦🤷