Uraztos Merhaba kızlar. Bebeğim için yoğurdu bildiğimiz gibi mayaladım tadı normal ev yoğurdu tabi. Bir arkadaşım activia ile mayalaya probiyotikli olur daha iyi dedi. Siz ne diyorsunuz?
beybiliko Uraztos ben evde yoğurt mayalamıyorum marketten alıyorduk, o yüzden bebeğime Activia ile mayaladım bir süre, sonra kendi yaptığım ile devam ettirdim, ama gene de yoğurt kalmadıysa Activia ile yapıyorum
oglumubeklerken Uraztos 6.aydan beri activia ile mayaliyorum oğlum 2 yaşında. Çat çatlasın 4 5 kere mayalamisimdir activia dışında bir maya ile
Uraztos oglumubeklerken bende uygulayacağım bundan sonrası için inşallah. Farklı bir yararını gördün mü peki merak ettim
oglumubeklerken Uraztos Yani gelisim olarak oğlum çok şükür iyi bir bebek. Kabızlık vs yaşamadık hiç desem yeridir. Annem falan hep activia nin etkisi olduğunu düşünüyor oğlum kakasını düzenli olarak yapar belki metabolizma ile alakalıdır bilemiyorum ama dediğim gibi yani
Suheyla06 Uraztos evet tarifi yazıyor üzerinde başta yapamam zannettim ama maşallah taş gibi oldu kavanozu ters çevirmeme rağmen dökülmedi