Anonim41 Bebekleriniz tam olarak ne kadarlık? Hangi gelişimleri gösteriyor? 1-)Desteksiz Oturma 2-) Sırtüstüneden yüzüstüne dönme 3-)Yüzüstünden sırtüstüne dönme 4-)yerde sürünme 5-) emekleme 6-) agulama devam 7-) ba-ba, De-De hecelemeye başladık
1mucize Anonim41 7 ay 21 günlük emeklemeye çalışıyor gibi gibi. Popsunu kaldırıp indiriyor. 😂 onun dışında hepsini yapıyor. Ve sanırım bugün dişide patladı çay bardağında su verinice çıt çıt ses geldi bunu bi kaç kez tekrarladım🫠🥲ay çok sevindim ❤️❤️❤️
ArvenMom Anonim41 hepsini yapıyor 8 ay 2 günlük 4 tane de dişi var birde yürümek istiyor çok şikayetçi ayağa kaldırdığımız da adım atıyo yavaş yavaş bu yüzden yürüteç aldım çok sevdi
Zeyyyynep Anonim41 7 ay 6 günlüğüz emeklemiyor yizüstü koyulmaktan nefret ediyor ama yürüteçle uçuyor resmen sanırım benimki emeklemeden yürüyecek😂damaklarımızda kabardı ama patlamadı daha herhalde o da ilk üstten patlayacak altta tık yok ama üstü baya bi kabardı
tamamdedimyaa Anonim41 desteksiz oturma var. Ama sinirlenince kendini attığı için arkasına mecburen destek koyuyorum. Babıldama yok yine sinirlenince ve ağlarken ay ay diyor (benden öğrendi çok diyorum çünkü ) 😂 Sanki bu aralar baba dedi gibi. Diş yok. Kucak çocuğu asla yere koyamıyoruz. Koyduğumuz an çığlık kıyamet kopuyor. Ama mutlu olduğun an popo kaldırıyor. 5 dakika bile sürmüyor yine kıyamet kopuyor. Şimdi fark ettim de benim kızım hep sinirli hep ağlıyor 😂😂😂 bu yüzden hiç birini yapmıyor 🥺🥺
Edizsmoy105 7 ay 14 günlük desteksiz tam oturamıyor ama onun dışında diğerlerinin hepsini yapıyor maşallah😍 iki dişi var ama diğer ikisi de yolda galiba aşırı huzursuz geceleri🥲
tamamdedimyaa Anonim41 yazdıktan sonra bende çok güldüm 😂 inşallah bakalım. Desteksiz oturma olduğu için diğerlerini kafama takmıyorum.
Kubramomy 7 ay 22 günlük emekleme yok bir çabasıda yok hanımefendinin 5 aylıkken dönüyordu sanırım sevmedi o yüzden asla yüz üstü dönmüyor tummy time yaparken bile çığlık çığlığa sürekli elinden tutup yürümek istiyorum desteksiz oturuyor ama sinirlenince kendini geriye attığı için yastikla destekliyorum başına gelmesin diye 2 gündür koyduğum yerde bulamıyorum nasıl basariyorsa sanırım geri geri sırt üstü gidiyor😁 anne diyor ama bilinçsiz dün anneanne der gibi annnen dedi bir iki kere baba dedi onun harici sürekli çığlık çığlığa dişimiz yok ama damaklar kabarık 😁