PamukPrensesannesii RabiyaG Ben küçükken keçiboynuzu içiyordum kansızlık için. Doktor öyle tavsiye etmiş ..
kygsz RabiyaG hic biri detayli arastirin komple pekmez bidonunuda icirsenuz mevcut olan bi kansızlık varsa pekmez cozum olmaz.
livanurvealpinannesi61 RabiyaG biz ferro sanal şurup kullandık çok etkili düzenli kullanın süt ürünleri ile arası 2 saat olmalı
merve20111922 livanurvealpinannesi61 Birşey sorabilirmiyim süt ürünleri derken emzirme de dahilmi bilginiz varmı demir ilacını emilimi azaltırmı
bebekgoktug livanurvealpinannesi61 merhabâ benim oğlum 9 aylık demiri 5 kanı 11 çıktı doktor biraz düşük dedi ben ocean demir damlasını kullanıyordum yeterli gelmedi demekki baba devletin verdiği ferrum damlayı önerdi onun da içeriğinde çok katkı maddesi var. Sizin değerleriniz nasıldı
livanurvealpinannesi61 RabiyaG kaç aylık benim oğlum da emiyordu kahvaltıdan 2 saat sonra verdim 2 saat sonra da emzirdim diğer türlü etki etmez demişti doktor ve eczacı
RabiyaG livanurvealpinannesi61 18 aylık Sağlık ocagndaki ebe 2 saat zaten dayanmaz yarım saat olur demsti
livanurvealpinannesi61 RabiyaG 18 aylık 4-5 saatte yemek yemeli zaten bana çocuk doktoru 2 saatte acıkmaz 4 5 saatte acıkır demişti siz bilirsiniz 18 aylık olmuş yani ben 12 aylıkken öyle verdim diğer türlü etkisi olmaz demişti doktor siz bilirsiniz
RabiyaG livanurvealpinannesi61 bı kan aldirayim belli olur ek gıdada çok sıkıntılar yaşadım yemiyor hiç birşey zeyrin domates pilav yiyor sebze yemiyor çok zorlanıyorum cok
RabiyaG livanurvealpinannesi61 4-5 saatte mi acikirmis bı doktora sorayım ama bizim devlet özel degil
livanurvealpinannesi61 RabiyaG 2 saatte acıkıyor mu benim oğlum 18 aylıkken doktora sordum 18 aylık 4 5 saatte acıkır artık yenidoğan değil ki 2 saatte acıksın dedi 9 aylıkken de 3-4 saatte yerdi
PamukPrensesannesii RabiyaG Valla onu hatırlamıyorum ama şuan Zühre Ana ninkiler çok tavsiye ediliyor.
RabiyaG PamukPrensesannesii Zühre ana karadut özü kullanıyorum az da olsa oğlum birşeyler yiyor sebze falan yemiuor
livanurvealpinannesi61 RabiyaG ben 4-5 saatte yedirdim 2 saatte acıkmıyordu yemiyordu doktor da öyle demişti canım
RabiyaG livanurvealpinannesi61 birde öyle deneyeyim sabah zeytinli pankek yaptım yemedi yarım saat meme için ağladı emdi