Elif3444 Benim gibi boykot edenler acaba bulaşık deterjanı ve diğer boykot ürünler yerine neleri kullanıyorsunuz bilgilendirirseniz harika olur 🌸
Gokyuzumm Elif3444 bulaşık makinesi için tüm ürünleri migros alıyorum. Çamaşır deterjanı felanda peros kullanıyorum zaten. 😃
irem25 Zumra_Fatma bulaşık tabletleri için söylüyorum bimin a101in tarım kredinin vs ürünleri de boykot ürünü diye duydum. Eurotab yazıyor hepsinde yani herkes aynı yerden alıp etiket basıyor. Porçözün sıvı bulaşık deterjanı, boron obirnaturel bide Tampa yerli malı başka var mı bilmiyorum
Zumra_Fatma irem25 bn gormedim ama arkasina onune de baktim cok arastirdim da bind activit emin misiniz
[silindi] irem25 Migros bir zincir market farkında mısınız? Alakası dahi yok. O listelere çok fazla güvenmeyin. Ayrıca boykot ettiğiniz zaman sizin milletiniz evine para götüremiyor. Ekmekleri ile oynuyorsunuz. Çünkü o listede ki her ürün senin vatandaşının fabrikasında üretiliyor. Boykotu sen değil ülkenin başındakiler yapacak..
irem25 bakbendeanneoldum boykot sorgulama yazdığınız zaman sitelerden kontrol edebilirsiniz ben alışverişlerde öyle yapıyorum artık ☺️ elimizden bu kadarı geliyor maalesef
Minigim38 Elif3444 oxxo bulaşık makinesi deterjanı keşfettim trendyoldan aldım baya da çok içinde bimin deterjanı gibi memnun kaldım şuanlik
irem25 Zumra_Fatma arkasında Eurotab Avrasya yazıyorsa boykot ürünü elimde bind activit olmadığı için bilmiyorum 🤷🏻♀️
melera Elif3444 bingo. Tursil, abc, Naturalive, rahiki mahtum,agarta Ay çok var Özellikle bi ürün soruyosan ona göre marka fikir veririm
irem25 [silindi] ben kendi elimden geldiğince almıyorum devletin başındakilerin yaptıklarını ben tek başıma değiştiremiyorum sonuçta. Kendi çapımda destek vermek istemiyorum. Herkesin kendi tercihi. Arz talep meselesi biz almazsak en azından karları azalır.