Nazok aylaebru baby turco ve bim’de satılan agu baby deneyebilirsiniz. Çok bebekken Sleepy kullandım. Sonra baby turco yu keşfettim. Şimdi agu baby e geçtik. Hepsi hesaplı ve pişik yapmadı. Kızım 22 aylık şimdi.
Mirmir_ aylaebru evet sleepy ve baby turco yanlardan çok dar sıkıyor paddlers denedim çok beğendim türk markasıymış ben sizin gibi arayıştayken burdaki arkadaşlar tavsiye etti deneme paketi aldım sevdim hem geniş pişikte yapmadı sızdırmadı da sabaha kadar kalsa da
Begm_i aylaebru molfix pure and softla başladık. Normal molfixle devam ediyoruz 3 aylık memnunuz. Sadece yan yatırdığımda bazen sızdırma yapabiliyor 🙏
azra1616 aylaebru bnde sleppy kullanıyorum sarı palet çok memnunum başka marka değilde hangi renk paketini kullanıyorsunuz acaba
Lawyer20 Xcbaby aynen zaten ürünler ülkeye girdikten sonra boykot bi işe de yaramaz hükümetin dış ticareti kesmesi lazım yoksa olan benim halkıma olur ama anlamak istemiyor kimse maalesef
Xcbaby Lawyer20 iste anlaşılamayan nokta bu ulkeye girmiyor direk ulkede üretiliyor deterjani makyaj malzemesi bir çoğu ayni firmanin ulkemizde 2 tane fabrikasi var calisanlar da bizim insanlarimiz ne olsun fabrikalar kapansin binlerce kisi issiz mi kalsin onlara yazık degil mi yani…
eedu Lawyer20 böyle düşünürseniz olmaz inanın onlar Türkleri boykot etse böyle bahanelere bakmadan boykot ederler ayrıca satılmazsa üretim durur anlaşma biter o fabrika başka iş yapar kılıf uydurmayın ve lütfen boykota devam edin
Asyasemin2013 Xcbaby ama bizde “ müslümanlar” olarak bundan sorumlu olduğumuzu düşünüyorum. Bundan hesaba çekileceğiz bilerek ve isteyerek aldık. Elimizden gelen tek şey bu çünkü arz talep meselesi. Biz almazsak üretemezler ve biz kendi ürünlerimizi üretebiliriz ve o insanlarda bizim fabrikalarımızda çalışabilir🌸
Tugcceknr gurbet_66 bende aynı bezi kullanıyorum memnunum ama 6 numaradan sonra yok diyorlar doğru mu
epoge aylaebru merhaba bizde sleppy kullanıyoruz doğduğundan beri Şuan 4 numara kullanıyorum ama bir süre sonra bu da sıkacak dediğiniz gibi 5 numara da çok büyük ama şöyle birşey var 4 numaranın plus olanı var 4 ve 5 in arası öyle deneyin isterseniz
Mrvklc97 aylaebru ben Migros’un kendi bezini kullanıyorum. Minies, sleepy bionatural serisi gibi ince 7 aylık 7,5 -8 kilo kuzum 4 numara kullanıyorum 4+ da oluyor ama düz 4 numara daha içime siniyor
eedu aylaebru fiyat performans olarak ve pamuk oranı kalitesi kesinlikle harika bir bez molfix pure soft olan efsane