[silindi] rmysdf goruntusumu normal diye soruyosun sanirim normal zamanla o cıkıntı ice cokucek cukurlasicak
Derya-Anne rmysdf sizi korkutmak istemem ama bence o kadar dışarıda olması normal değil bı doktora götürün gösterin 2 tane çocuğum var ikisininde böyle olmadı göbek bağları düşünce
minikoglummmmm rmysdf görüntü normal canım banyo dan sonra zeytin yağı sürün vücuduna bebek yağı her bebeğe iyi gelmye biliyor en iyisi zeytinyağı
CafeChocolat Geri çekiliyor o merak etmeyin, bide vücudu çok kuru bebeğinizin doktor nemlendirmenizi tavsiye etmedi mi
rmysdf CafeChocolat göbek bağı yeni düştü duş aldırmadım daha doktorlar bekleyin dedi aoyulması var duş aldırıp nemlendirmeye başlayacağım
Tombikdonerartikcokpahali CafeChocolat o kuru oldugundan dolayı değil vücudu artık büyüyor gelişiyor soyulması çok normal. Ama yine de bebek yağı kullanılabilir. Bu arada banyo yaptırın bence
[silindi] rmysdf goruntusu normal canim endiselenme biraz zaman gectikten sonra ice dogru cukurlasicak orasi
Azram3523 Derya-Anne benim kızımında böyle dısardaydı 4 aylık şusn içeri girdi ben bi problem oldugunu düşünmüyorum