beyzzsenturkk_ ebc 1 yasına girecek kızım ve eşimle bende yakalandık karışım hazırlandı eczanede onu kullanıyoruz gecmis olsun
ebc beyzzsenturkk_ bizde yaptirdik karisim ama bir anda sırtına falan cogaldi ne yapcagimizi sasirdik cok zor
Merve2017 beyzzsenturkk_ bizde şuan yok ama teyzemim kızımda varmış annemlere geldi iki hafta kaldı o sürede ben onu görmeye gittim bir kaç kere sonra o bize geldi şuan hiç bir belirti yok ama çok huylandım sanki her yerim kaşınıyor psikolojik olarak
Happilyu Allah acil şifalar versin zor bir süreçtir bizde yakalandık bir ay önce halen tedavimiz devam ediyor 😞
ebc Happilyu Happilyu allahım hepimize sifalar versin cocuklarda kat ve kat daha zor hic bisi anlatamiyo ne yapcagimk sasirdim
beyzzsenturkk_ ebc off hala uyux musunuz nasıl geçecek bu illet sadece kızımdan temizlense bile razıyım ağlıyo krem sürerken karnı yara olmuş kanıyor çok kötü
ebc zeynep_yze beyzzsenturkk_ gercekten cocuklar hasta olmasn onlarda gecsn kasima desende anlamiyolar nerden geldi nasil biticek bu hastalik bilmiyorum
beyzzsenturkk_ Merve2017 ay sakın alerji diyip geçmeyin ben alerjim tuttu ondan kaşınıyorum sandım erteledikçe sardı vücudumu sonrs herkese yayıldı bu illet
Merve2017 beyzzsenturkk_ bizde hiç bir belirti yok şuan beyaz sirke çay ağacı yağı falan önlem amaçlı kullanıyorum ama kuzenimde kabul etmedi alerjik diyor ama hiç bir alerji gece uykudan uyandırdırıp kaşındormaz
ebc Merve2017 yanlis anlamayin ama kesinlikle alerji degil zaten uyuzun en yaygin belirtisi gece kasintisi cnku vucut isisi diaari ciktigi icin akarları oluyo
Oglusum5357 ebc ilacı sürdük 3 gün sonra yıkandık. 1 hafta sonra yeniden sürdük 3 gün yıkandık. Geçti bızım aylardır devam ediyordu orası ayrı ama şükür küçük bebekle rabbim acıdı bıze
ebc Oglusum5357 cok cok sevindim insallah bir daha olmasin bizimde cabuk gecsin ozelliklede bebeklerin cabuk gecsin