mrz_04 Merhaba kızlar bebeğim 2 yaşında. Etkinlik kitabı aldım. Başka önerdiğiniz kitaplar varsa yazabilir misiniz. Görseli okuma kitapları özellikle. Bakıyorum hep 1 veya 2 sınıf kitapları oluyor
Dondurmalikahve mrz_04 Yükselen zeka, adeda, çocuk akademi, dikkat atölyesi Trendyola çocuk etkinlik kitapları yazıncada çıkar veya ürünleri kendi sitelerinden de alabilirsiniz.
Dondurmalikahve mrz_04 Hikaye kitabı olarak iş Bankası yine filtrelemelerden yaş aralığını seçerseniz kolay bulursunuz
oglumubeklerken mrz_04 yükselen zeka etkinlik seti var ben ondan almıştım canı isteyince yapıyoruz 1 2 sayfa. Bebeğimle bir gün diye cırt cırtli kitap var 40 küsür cırt cırt var onunla oynuyoruz 2 yaş ve üzeri o da. Yine yükselen zekanin konuşturan oyuncak diye bi oyuncağı var kartlarda sorular var doğru cevabi bulup altında ki topu çekiyor kart çıkıyor falan onunla oynuyoruz bu aralar. Okumak için kitapta elif serisini alıyorum bu ara sık sık ve iş bankası kültür yayınları kitapları var onları aliyoruz uykuya geçerken okumak için.