MTVr Kızlar kızım 1 yaşına girdi iştahsız hiçbir şey yemiyor nasıl bu kadar aç kalıyor ben anlamadım var mı benim gibi olan
CaninannesiCemre MTVr Biz de aynıyız 9 gün önce 1 yaşına girdik Üstelik gece de ateşimiz çıkıp ,iniyor Gözlemliyoruz dişten mi diye , sadece emiyo 🫤
seboss35 MTVr bizimki de 1 yaşına girdi bütün düzen değişti şimdi 16 aylık üstüne diş dönemi hastalık vs de eklendi iyice kesildi çocuğum yemeden içmeden zorla bir kase yoğurt ve çorba icirebilirsem iciriyorum gün içinde
Zumra_Fatma MTVr 1 yasindaki bebwklerde azi disleri hemen evet gelmiyor ama onun huzursuzlugu oluyor kendi kizimdan biliyorum xnkuuu
Lara17 MTVr 1yaşında kızım yaptığım yemekleri yemiyor önceden yiyordu yesin diye farklı yemekler denedim sürekli 1-2kaşıktan sonra çıkartıyor ağzından yoğurt yiyor sadece ve meyve. Çok yoruldum yemeyince çok sıkıntı oluyor. 🫠
Zumra_Fatma MTVr 1 yasjndan beri vardi bu huzursuzlugu hetalde dedim ki kopek disleri gelicek baya oldu 12 ayda basladi bu huzursuzlygumuz 16 aylik suanda simdi patlatti azi disini ve hala 1 yasindan beri nadir yiyor dis syreci sonucta
MTVr starwomen canım benim kız zaten yemiyor inanın bazen tv izleterek yediriyorum bu aralar onla bile hiç yemiyor zaten kilosu az aşırı moralim bozuk kızıma bakamıyorum diye düşünüyorum
Zumra_Fatma MTVr suan kilosu iyi cok sukur kiz bebeklere gore ama suanda az ama sık sık yedigi icin 11 kg doktorumuz baya iyi dedi
starwomen MTVr Hayır canım neden öyle düşünüyorsun bakıyorsun ama yemeyen yemiyor. Benim kızımı görsen o kadar yemeye kilosu bu mu dersin ağzı hiç boş kalmıyor ama kilo da almıyor aylardır hep aynı kiloda. Böyle düşünüp kendini üzme. Bazı bebekler böyle