arakdaşlar iğrenç bir salgın var evet biliyorum bu salgınlar hep var ama inanın bu virüs çok akıllı yapışıyor gitmiyor, iyileştim zannediyosun yine düşürüyor perişan ediyor ateşli bir hastalık😔 lütfen küçücük bebeklerimize dikkat edelim🙏 çok küçükler inanın sağlıklı günlerde gece boyu uykusuzlukları yaptığı yaramızlıkları bezleme mücadelelrini özler hale geliyorsunuz. 5 gün boyunca ağzına lokma koymadı.. artık korktum tavuk suyu çorbasını şırıngayla ağzına zorla enjekte ettik direncini toplasın diye(2-3 çorba kaşığı kadar)..kalabalığa mecbur kalmadıkca bebeğimizi sokmaylım kimsenin bebeğinizi öpmesine izin vermeyin kırılırsa kırılsınlar!! babamız bile işten geldiinde ellerini yıkamadan almasın öperse ağzından yüzünden değil ensesinden öpsün tabii o kısmı çok zor kocalar aslaa büyümüyen çocuklar gibi oldukları için🙄 bunca işin gücün arasında dikkat etmek çok zor biliyorum siz yinede dikkat edinki Allah korusun hastalndığında birde vicdan azabı duymayın en azından 3-4 yaşına kadar sabredelim o yaşlardan sonra zaten keeş ana okulu derken malesef okullarda hastalanıyorlar ona yapcak bişey yok ama el kadar bebeğin bu mutasyona uğraşması virüslerle başetmesi çok zor!! biliyorum hepiniz biliyorsunuz, zaten bende 1 yaşındaki bebeğimin influenza(domuz gribi) geçirmiş henüz iyileşmiş bir bebeğin annesi olarak nacizane uyarmak istedim şuanda bebeğim uyandığı için değil bana bulaştı hastalık o yüzden uyanığım:) ama olsun ben zorla çorba içerim serum yerim önemli değil biz yetişkinler kendimizi iyileştirir ama onlar iyileştiremez iyileştirmemizede izin vermezler!!hele o hastanelere Allah düşürmesin..küçücük çocuklar perişan annelerle dolu o hastaneler.. Rabbim tüm evlatlarımızı korusun sağlıkla büyüsünler inşallah🤲