fatosbcr2 Kızınız kulağını ne zaman deldirdiniz ? Kızımın kulaklarını deldirtmek istiyorum gören herkes erkek diyip duruyor başta aldırış etmedim ama artık zoruma gitmeye başladı (kaynanam hamileyken erkek çok istemişti kız olunca suratı düşmüştü ) özellikle kaynanamın yanında çok duyar oldum erkek lafını ve kaynanam ne zaman duysa gülüyor sonra kız diyor sinirlerim bozulmaya başladı açıkçası doktoruma sorucam bunu birde size danışayım istedim
tuuugc fatosbcr2 benim de bir kızım var henüz minnak :) ama ben kulağını deldirmeyi düşünmüyorum açıkçası büyüyünce kendi isterse o zaman deldiririm. Küçükken ne bileyim küpe takıcaz üstünü değiştirirken takılma ihtimali ya da bi tık büyüdüğün de çekme ihtimali falan filan bana bi tık tehlikeli geliyor birde belki istemeyecek kendi karar versin diye deldirmeyeceğim ben
KLORAK fatosbcr2 öyle bir travma yaratmayacağım kızımda, kendisi istediği zaman onu cesaretlendirip yanında olacağım sadece 🤷🏼♀️
ilaydaaltann_ fatosbcr2 linç yememek üzere yazıyorum 😬 Herkesin kendi kararı kendi düşüncesi kendi bebeği. Ben 52 günlükken deldirdim. Bizim oralarda hep küçükken deldirirler tabi yaşına yakın. Ama ben yegenimde gördüm. Canı acıdı. Çekti. Ateşlendi. Sonra istemedi çok ağladı. Çıkarttılar. Ama kızım ağlamadı bile. O günden beri hiç çekmedi. Ateşi olmadı. Sanki o onun vücudunda biseymis gibi oldu. Benim kızım kel doğdu. Ama erkeğe benzetirler diye deldirmedim ben. Hoşuma gidiyor bebeklerde küpeler. Kızımin da küçükken delinmesini istedim. Tabiki herkesin kendi karari her düşünceye saygı duymak lazım. Ama kızımda tramva yarattigini düşünmüyorum. Kaldı ki aşılar daha fazla tramva yapıyor. En azından benim kızımda
FatimaBetul fatosbcr2 inan bazı insanlar kulakta küpe saçta toka görseler bile erkek mi diye soruyorlar 🤦🏻♀️
Aymeym tuuugc büyüyünce istemeyecek annesi benden sana tavsiye deldir bian önce yaşı kaç bilmiyorum ama bende öyle düşündüm şuan asla diypr artık genç kız olduğunda mecbur deldirir diye düşünüyorum ve hep böyle kulağında küpe olan kız çocuklarına hayranım
susunbebekuyuyo fatosbcr2 2 kızım var istedikleri zaman deldirsinler çocuğumun kendi tercihi ben küpe sevmiyorum takmıyorum kulaklarım delik mesela
Binnur_cam fatosbcr2 1 yaşını bekliyorum deldircem inşallah 🙂 Benimde kızımı erkeğe çok benzetiyorlar bende anası gibi erkek fatma sert bakıyor kızım tanımadığına cilvemi yapsın diyorum salak salak soru soranlara 😅
Mrveykt fatosbcr2 kizim 2 ay sonra 3 yaşına girecek bende bugün deldirmeyi düşünüyorum, avmdeki ezcane yaparmı?
havuctarator fatosbcr2 1 yaşında deldirdim hemen iyileşti sadece delerken çıt sesi geliyor ondan korkup ağladı sonrasında hiç ağlamadı
sezer2022 fatosbcr2 büyüyünce kendi istesin canım deldirmek, tokalar yada bantlarla kız olduğunu kanıtlayabilirsin 🥰
Irmakmelegim fatosbcr2 valla 29 aylık hiç delirmedim dusunmuyrm da açıkçası büyüdüğünde kendisi isterse deldirrim şahsen çok ta önemli bisi deil bence benim kızımda kel doğdu 1 yaşına akar gören erkek zanneddi ama takmadım şahsen
LavininAnnesii fatosbcr2 22 aylıkken deldirdim. Kız olduğu belli olsun diye değil tabi. Ben küpe takarken sürekli “anne benim küpüm nok” diyordu özeniyordu ben de deldirdim. Deldirirken ağladı tabi ama sonrasında bir problem yaşamadık
Sevval1507 fatosbcr2 gelir şimdi cocugumun kulağı çocuğumun kararicilar 😂🫣benim kızım 6 aylık 1 yaş dogumgununden önce deldirmeyi düşünüyorum cnm
Bugleminannesi28 fatosbcr2 doktorum 8.aydan itibaren taktirabilirsin sadece enfeksiyon kapmasin iyi bak demişti ben korktum erteledim 11.ayda taktirdim ne ağladı ne de enfeksiyon kaptı şuan 13 aylik altın küpesi var takiyoruz
Deletedmom_110 fatosbcr2 4.5 yaşında onun isteğiyle oldu küçükken deldirmek bana hiç hoş gelmiyor ne gerek var süs görünüm için.
eda-14 fatosbcr2 6 ayına girer girmez deldirdim ama eczaneci yok yapmayız edemeyiz deyip ben zorla deldirmistim şimdi 2. Kızım 4 aylık 1 yaşına girdiğinde deldiririm diye düşünüyorum.
CafeChocolat Büyük kızım 3 yaşındaydı küçüğüm 1 yaşındaydı, küçük ağlamadı anlamadı bile, büyükse delen adamdan korktuğu için mızmızlandı biraz, hatta o uğraştı heralde biraz biraz kulağıyla ki kızarmıştı. Yani küçük olunca daha iyi çünkü bilmiyorlar bile