Nilikos Merhaba arkadaşlar 41 günlük bebeğim var ve ilk günden beri iki memedende emzirmeye özen gösteriyorum fakat tek göğüs süt dolarken diğeri sönük kalıyor dengelemek adına önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi🙏🏻 Ufak olanı emzireyim diyorum fakat diğeri aşırı şişiyor ve acıyor rahatlatmak adına mecbur onuda veriyorum dengeleyemiyorum bir türlü ve böyle kalmasından endişe ediyorum 🤦🏽♀️
[silindi] Nilikos sağ gögsümden 3 saatte 60 cc çıkarken sol göğsümden 20 çıkıyor bende o kadar özen gösterdim ama olmuyor bu arada 32 günlüğüz 🤷♀️
Nilikos [silindi] vardır elbet bi çaresi ya daha sonra böyle kalıyor diyorlar biri büyük biri küçük 😅
[silindi] Nilikos İnan denemediğim anne Çayı Rezene Çayı kalmadı günde 3 litre su , badem,incir hepsini tükettim o göğsümü de sağdım sürekli ona rağmen sönük duruyor ve az süt çıkıyor 🤷♀️ Ama banyoda sıcak suyla olunca biraz artıyor
Cansu42 Canim ilk önce sütün az olduğu göğsünü ver orayi emsin sonra diğerine geçir yani bu dengeyi tut. Sonra da yavas yavas artik bi ögünde birini diger ögünde ötekini emzirerek ilerle. Ve suna cok dikkat et bi memeni bosaltmadan digerine gecis yapma hem sonda gelen süt daha yagli daha yararli oluyo hemde süt bosaldikca meme daha cok süt salgilamaya basliyo 🥰 bendede öyleydi ve 3 aydan sonra genelde gögüslerin kendini terbiye ediyo düzene giriyo