Sevolaraaaaa Tüp mide olanlarrr olacaklaarrr nasılsınııız Olanlar memnun mu acabaaa eşim okey ama anne babam korkuyor hızlı olsam sıkıntı olur mu çok bellı eder mıyım acaba ya ben farklı sehırde yasıyoeumdaa 🤣
gencmom_ Sevolaraaaaa olan tanıdığım var komşumuz 1 sene sonra 2 katını aldılar mideyi tutmadıkça faydası yok Riskli bi ameliyat
Melike06666 Sevolaraaaaa 1 hafta önce komşumun 25 yaşındaki torunu vefat etti mide ameliyatı olduktan sonra enfeksiyon kapmış bütün vücudunu bakteriler sarmış çok tehlikeli bir ameliyat herkes kaldıramıyor
Zeynep-gerda Sevolaraaaaa hayatımda aldığım en doğru karardı 7 yıl geçti ilk sene biraz zor sonrası harika
Sevolaraaaaa Zeynep-gerda masallahhh olupta pısmanım diyen yorum görmediiim olan herkes cok memnun kılolu yaşayıp hayatımı zindan etmektense bende olacağım ınsallah ne kadar sürede ıdeal kılonuza ulaştınız acaba 😇💖
Zeynep-gerda Sevolaraaaaa 1 yılda ideal kilonun epey altına düştüm 125 kilodan 59 kiloya düştüm sonra doktor tavsiyesi ile 1 yıl kadar kilo almaya başladım bu ameliyatın en güzel yanı kilo alsan da vermek kolay oluyor 75 kilo ile hamile kaldım 10 kilo aldım şuan yine 75 kiloyum diyete girsem 3 ayda veririm ama yemek yemeyi seviyorum
Zeynep-gerda Sevolaraaaaa yalnız lütfen doktoru iyi seç o çok önemli çünkü yeğenim de oldu arkadaşım da ve arkadaşım yeteri kadar kilo veremedi yeğenim de dikkat etmedi hiç şuan kilosu aldı başını gidiyor