Merveahmettoprak Kızlar hasır kelepçem var 14 ayar bozdursam ne kadar eder acaba . Çöp bileziklere merak ediyorum bozdurup ondan alsam nasıl olur diye düşünüyorum bileziklerim vardı bozdurduk eşimle geçen sene kelepçem kaldı
Laden Merveahmettoprak gramını biliyorsanız aşağı yukarı hesaplanır şuan ama bilmiyorsanız anca kuyumcu tartıp söyler. Kaç sene önce aldınız? 14 ayar da kar etmek uzun vade istiyor. 22 ayar gibi değerli olmuyor. 14 ayar alırsınız atıyorum 6-7 sonra bozdurursanız aaa iyi tuttu diyebilirsiniz. 1-2 senede aldığınızdan düşük fiyata bozdurursunuz
Mircet Merveahmettoprak 36 gramla 44 gram arası olabilir 13 sıralı dediğiniz için söylüyorum benimde var.Sanirim o gramlara tekamül ediyor.Gram başı 1000 lira olsa bide gram başı işçilik ne kadar düşer tabi bilmiyorum.Ben çoktan merak kısmını geçtim yatırım amaçlı düşünüyorum bozdurdugunda hiç bir anlamı kalmıyor.Imitasyon alın biraz takın hevesiniz geçmiyorsa bozdurun derim😀
Merveahmettoprak Mircet düğünlerden düğüne takıyorum diğer türlü günlükte kullanırım diye merak etmiştim gidip bi kuyumcuya sorayım bakalım😂 bide tekrar almaya kalksam 80 bin 100 bin arası gösteriyor internette ben şok
Mircet Merveahmettoprak ben önce sahtesini alıyorum Bi süre bakıyorum heves mi etmişim gerçekten hala beğeniyor muyum 😀