edabasaran Hangi kremleri kullandınız bezden dolayı mı yoksa değiştirme sıklığı hatası mı bilmiyorum çok üzülüyorum ilk defa geldi başıma
beyzzsenturkk_ edabasaran bepanthol kullanıyorum ben ya çok nadir diş dönemi pişik olur bir de portakal mandalina yerse falan dokunur sizin bebek kaç aylık ek gıda alıyor mu alıyosa son yediği seyler dokunmus olabilir
HappyQueen edabasaran ben pişik kremi sudocrem kullanıyorum bez ise soffio. Bebeğim şuan 19 aylık olacak 2 kez pişik oldu oda yazın olmuştu. Bezi ve kremi öneririm
edabasaran beyzzsenturkk_ 13 aylık ek gıda alıyor ama hep aynı yiyor yani ekstra değişik bişey yok son zamanda
beyzzsenturkk_ edabasaran diş dönemş de pişik olur belki diş çıkartıyordur bazen çıktığını anlamadan patlar bazen aşırı huysuz aşırı pişikli yaralı çıkarır fırsat bulunca bak istersen dis miymis
edabasaran HappyQueen teşekkürler kremden var ama fayda görmedim maalesef bezde değiştiririm belki baktım kremlerde geçmiyor
edabasaran beyzzsenturkk_ sanki çıkacak diş ama meydanda gözüken eden yok evet bende o dönemde olabileceğini biliyorum okumuştum sağlık sayfalarında