momyboy Arkadaşlar 3 aylık bebeğimi bebek arabasında gezdiremiyırum kesinlikle içinde durmak istemiyor kucak bağımlısı oldu kucağımı alıp gezince sıkıntı yok bebek arabasına binince kıyamet kopuyor ne yapmam lazım alışır mı zamanla.
Fatma6328 momyboy oğlum 11 aylik bizimkide doğdu doğalı asla binmedi arabaya koyduğumuz an çığlık kucağa alın diyor büyüdükçe hep denedim hep Bi çıldırıyor bide ayaga kalkmalara başladı içime dert oldu böyle bindirip gezmek markete gitmek neyseki 1 hafta önce artık deneyeyim dedim bindirdim duruyor artık ins seninkide alışır
miniksuuu momyboy bebimkide öyleydi bebek arabasıyla evin içinde gezdrdin büyük olan genisii takin küçüğe pek binmek istemyorlar şimdi hep bebek qrabasinda evin içinde bile
momyboy Fatma6328 ya çok zor bi bebek benim bebeğim gaz problemiyle uğraştık bu zamana kadar biraz düzeldi o sıra da sürekli kucakta hoplaya zıplaya alıştı sanırım şimdi de asla durmuyo tek başıma bi yere çıkamıyorum çok zorluyo bu durum beni
Fatma6328 momyboy malesef benim oğlumda tam anlattığınız gibiydi 😅 gaz problemi uyku problemi besik aldik uyumadi uyur umuduyla bide park besik aldik onda bile uyumadi şuan yer yatağında aile boyu yatiyoruz 😅