prenses0 aslanertas bacaklarını bisiklet sürer gibi yapin yavaşça nurse harveys şurup kullanıyorum bizde bayağı etkili oldu kakasını yapiyor gazını çıkarıyor yardimimizla çok cekiyorum bende canım birde ılık duş aldır ağlayınca gerçekten bende yapıyorum bunları Allah yardımcımız olsun
srgl3362 aslanertas sab simlex gaz damlası üstüne tanımam kesinlikle birebirçevremdekilerde çok memnun
berilberra Ben en çok ılık havluyu öneririm bizde çok faydası oluyor. Ilık havluyu karnına koy birkaç kere yapabilirsin. 2 buçuk aylık olarak bizimde gazımı var fazlaca her türlü bu sancıyı çekiyorlar biz sadece hafifletiyoruz bence.
Defneasel43 Her emzirmede gazini çıkartın doktora danisip iyi bir gaz damlası alın devletin verdiği ise yaramıyor
Defneasel43 Kolunuzun üstüne yatırın yastık yardımıyla destek alin karnına hafif baskı yapınca rahatlıyor
Ruzgarsbl9 1haftalikken başladım aşırı gazliydi Nurse harveys ve bio gaiga kullanıyorum ise yaradı şuan 2aylik gaz sancısı biraz geçti olduğu zman gaz egzersizleri yapıyor um
berilberra aslanertas havluyu ütü ile ısıtıyorum karnına koyuyorum. Havlu ılık olsun bebişinizin teni yanmasın aman dikkat edin.
seyhannhri Yarın uc aylık olacak hala tam gaz devam cıldırma noktasındayım. Ölü gibi geziyorum cocuk sadece ağlamaya grlmıs dunyaya… Allah sabır versın