ozlemyavuz Merhaba, 1 aylık bebeğimde bazen bacak veya kolunda kısa süreli bi titreme görüyorum. Normal mi geçici birşey mi ki acaba
amansallagitsin ozlemyavuz video alin mutlaka doktrna gorusun gosterin bu tip durumlari video alip gostermek daha dogru sonuc veriyor. Bzm doktrmz hep ole derdi. Ama sanrm o donemlerde oluyordu. Yanlis yonlendrmk istemem. Siz mutlaka kontrolde doktrnza gösterin.
06690669 ozlemyavuz benım oglumdada ilk dogdugu gunler oluyodu birden titriyodu ama 1 ayın içinde geçmişti. Sende takıp et bakalım gecer inşallah gezmezee video alıp doktora gösterirsin. Morro refleksı felan diyolarya ondan oluyordur büyük ihtimalle
NewMom-07 @ozlemyavuz bizim bebeğimizde de oluyordu tutunca duruyorsa sıkıntı yok demişti doktor ve şuan 2 ay 9 günlük olduk ve geçti hiç bir sıkıntı yok hemen hemen her bebekte olabiliyormuş korkmayın 🌸
Meyra04 Benim kızım 5 aylık. Uyuturken, uyumak istemediğinde kol ve bacaklarını kasıtlı titretiyor kalkmaya çalışıyor bende tedirgin oluyorum açıkçası
ozlemyavuz Meyra04 muayene oldunuz mu? Bizimki o şekilde değil de çok nadir emerken falan 1-2 saniyelik bi atma şeklinde oluyor
bayram08 ozlemyavuz Canım çok normal bence çok takıntılı biriyim. Benim kızımdada öyle oluyordu emerken alt değiştirirken fark ediyordum anlık titremeler. Zamanla geçti ama.
NewMom-07 @"ozlemyavuz bizimde aynı şekilde atma gibi oluyordu kolu ve bacağı bacakta daha fazlaydı altını açtığımızda hep yapıyordu bacağını doktorumuzun yanında da yaptı kontrole gittiğimizde ve o zaman söylemişti bize
NewMom-07 @ozlemyavuz içiniz rahat etsin doktorunuza da sorun isterseniz sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz 🙏
ozlemyavuz bayram08 evet bende çok takıntılıyım galiba her hareketini sorguluyorum inşallah geçici birşeydir🥺