pozitifanne06 Merhaba kızımda 10 15 gündür salya artışı oldu kiyafetleri hep ıslanıyor önlük takacak kadar. Doktora söyledik ama yorum yapmadı sadece alerji olabilir belki dedi, 2. Ayda normal mi bu durum sizde durumlar nasıl
xbebegimx pozitifanne06 2 ay 12 gunlugz ayni durum bzde de var bde surekli elini fln yaliyo tukuruk kaciyo bogazina tikaniyo bizim doktr refluden ddi ama alerji belirtileri de var bzde maalesef
Poncikkkk pozitifanne06 bizde doktor iştahla emiyorsa kilo alımı iyiyse olur demişti birde bende meme ucu fazla yoktu belki ondanda olabilir sütten kestikten sonra salya akması yavaş yavaş azaldı
aslanada pozitifanne06 bizde şuan 53 günlüğüz gribal bi hastalık atlattı ondan beridir salyası akıyor. Diş çıkarma zamanı gibi salyası akıyor hep neden acaba
pozitifanne06 xbebegimx eller hep ağızda zaten 😄 birazbda ondan ağzı hep açık kaldığından akiyo belki de
pozitifanne06 kader03 aslanada Damağı sertleşmeye başladı mı sizin de, birkaç gündür damagiyla öyle bir eziyo ki canım acıyo 🥲
Umay-gmz pozitifanne06 benimkise aynı ben sorduğumda tükrüğü çoğaldı bizim gibi yutmayı bilmediği için çıkıyor dedi normal dedi
Elfgrn pozitifanne06 ilk defa bir doktorun salyayi alerjiye bağladığını gördüm ve şaşırdım o aylarda çok normal aslında salya büyüdükçe düzelecektir.
xbebegimx pozitifanne06 cnm bgun baska doktora sordum dis kokleri gelisiyomus o yuzden salya artisi normalms bu aylarda